Naturalmente hårvårdsprodukter

Salong Aušra erbjuder en, för Sverige unik, serie med biodynamiska hårvårdsprodukter från Naturalmente.

Med låga halter av vatten blir såväl schampo och balsam som glaze och andra produkter oerhört dryga jämfört med andra hårvårdsprodukter.

Naturalmente tror att den stora biologiska mångfalden i naturen erbjuder allt vi behöver för vår personliga hälsa, skönhet och välbefinnande.

Växtriket är avgörande för mänskligheten, det förser oss med luften att vi andas maten vi äter och ger oss källor rik på vitaminer och proteiner antioxidanter. Antioxidanter är unika för deras förmåga att hjälpa till att bromsa åldrandet av vår kropp, hår och hud.
Vi är också mycket medvetna om att vår planet är det enda hem vi har och vill uppmuntra ett miljövänligt sätt att leva. Det är därför vi inte använder några petrokemikalier, animaliska ämnen, syntetiska parfymer, natriumlaurylsulfater eller parabener i våra produkter.
Istället använder vi rena eteriska oljor och dofter som härrör från det botaniska riket – växter, blommor, rötter, frön, oljor, frukt, kryddor och hartser. Våra ingredienser odlas i och kommer från ursprungslandet och produceras och skördas med hjälp av organiska, biodynamiska och spontana jordbruksmetoder.

Naturalmente är ett bättre val för din kropp och för vår planet.

Naturalmente använder endast hållbara och förnybara ingredienser. Miljövänliga, hållbart odlade, skördade, bearbetade och förpackade.

Fråga efter Naturalmente nästa gång du besöker Salong Aušra.

 

Naturalmentes brittiska sida

Annons