Om salongen

brudfrisyr
Salong Aušra till vardag, fest, bröllopet eller galan!

Salong Aušra öppnade i oktober 2018 med ambitionen att erbjuda högklassiga frisörtjänster och personlig service i en trevlig och ombonad miljö till överkomliga priser.

Ägaren Aušra Arstikene

Salongen drivs av Aušra Arstikiene som har gedigen utbildning och lång erfarenhet i yrket från såväl Litauen som Sverige.

Aušra erbjuder dam- herr- och barnklippning till humana priser.
Vill du färga ditt hår, ha vackra slingor i en eller flera färger är du lika välkommen som om du bara behöver toppa håret eller putsa din lugg.

Aušra stylar även ditt hår i en sparsmakad eller avancerad uppsättning till balen, bröllopet eller nyårsmiddagen. Enligt dina önskemål.
Aušra står naturligtvis till tjänst med råd, sina gedigna kunskaper och långa rutin.

 Prisdeal

Hos Salong Aušra slipper du överraskningar när du kommer till kassan och ska betala. Innan du sätter dig i frisörstolen vet du vad det kommer att kosta. Har du bokat rätt tjänst (långt, axellångt eller kort hår) och valt rätt tjänster så är det priset du betalar. Det enda som kan tillkomma är om du väljer någon tilläggstjänst eller behandling efter du kommit hit.

Om har väldigt långt och/eller tjockt hår kan det hända att det kostar lite mer än angivet pris men i så fall kommer ni överens om detta innan du sätter dig i frisörstolen.

Välkommen in!

A39D535D-00B7-4857-8229-2E6090438688

Besök salongen på Björneborgsgatan 22 i Sundsvall

Annons